Betöltés...

Excalibur Horog Carp Classic Gold 2

Ár: 850 Ft

Extra minőséget képviselő, speciális hegykiképzésű, tűhegyes, klasszikus formájú, arany színű, extra erős pontyhorog. Lapkás kialakítású, 1-14-es méretben, 10 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

- A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
- Az IM10-es karbon megjelenése új ajtókat nyitott meg a finomszerelékes horgászok előtt. A kecses, könnyű botok karakterüknél és a minőségüknél fogva maximálisan megfelelnek a nagyhalas horgászat során fellépő magas elvárásoknak. A rugalmas bottest tökéletesen alkalmas a csali kis szórással történő, pontos célba juttatására.
- A bot nyéltagját tökéletes ívre esztergált portugál parafa borítja, melyet egy fém, súllyal ellátott végdugó zár le. Ennek funkciója kettős, egyrészt védi a bot végét a sérülésektől másrészt kiegyensúlyozza azt.
- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
- A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.



Cikkszám: 47015-002
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 2
Szín: Arany
Változat: Szakállas

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Excalibur Horog Carp Classic Gold 2" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: