Betöltés...

Carp Expert Classic Boilie Rig 4

Ár: 1.880 Ft

15 librás fonott zsinórra kötött, készre szerelt, klasszikus bojlis horogelőke, amely hagyományos pontyos horoggal, a széles, kerek öblű 8346-os Maruto-val készült. A csomagban 2 db tökéletesen kötött előke található, kötésvédő szilikonnal a horogkötésnél, végén a főzsinórhoz való kapcsolatot biztosító forgókapoccsal. A bojlit a horog mellett futó fonott hajszálelőkére kell felhúzni és bojlistopperrel megütköztetni.

- A C akciós botoknál mind a dobások, mind a fárasztás során a bot legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal a használat során fellépő erőket hatékonyan osztja szét. A fellépő terhelés egyenletes elnyelésének köszönhetően a halak kirohanásait hatékonyan tompítja, úgymond kipumpálja a halat, így minimalizálja a horog kiszakadásának lehetőségét - tökéletes a nagytestű halak fárasztásához.
- A karbon kompozit botok átmenetet képeznek a tisztán karbon illetve üvegszál alapú technológia között. Lényege hogy a két alapanyag előnyeit domborítsa ki. A végeredmény egy az (általában egyszerűen kompozitnak nevezett) üvegszál alapú botoknál könnyebb és feszesebb, valamint a külső fizikai hatásoknak a karbon botoknál ellenállóbb botcsalád.
- A távdobást támogató bojlis botokra jellemzően, a távoli célok eléréséhez megfelelő nyomatékot biztosító, a szokásosnál hosszabb nyéllel szerelték. A precízen meghatározott hossz a hatékony dobást és a fárasztást is segíti. A bot végén kialakított duplon markolat stabil fogást biztosít és megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést is. Előre döntött rod pod-nál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából.
- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
- Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.



Cikkszám: 42808-004
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 19 cm
Változat: Boilie rig 4-es horoggal

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Carp Expert Classic Boilie Rig 4" című hirdetést látja. (fent)