Betöltés...

Wft New Green Fonott Zsinór Zöld 22Kg 0,18Mm 300M

Ár: 19.490 Ft

WFT New Green fonott zsinórHorgászati módszertől függően, minden kritériumnak megfelelő fonott zsinór, méretskálája lehetőséget kínál a Light pergetéstől, akár a mélytengeri vagy Big Game horgászati felhasználásra is.Technikai tulajdonságai:- 8 szálból szőtt kör keresztmetszetű zsinór, mely egy jó csomóval biztosítja a leírt erősséget- Kiváló minőségű Pigmentek felhasználásával készült: lelassítja a színfakulást és plusz kopásállóságot biztosít a zsinórnak- Teljes kör keresztmetszet: Jobb dobási tulajdonságokkal bír, könnyebben szalad le a dobról, minden eddigi WFT teméktől simább és lágyabb kivitel- Rendkívül sűrű szövési eljárásal készült: ennek köszönhetően nem szív magába vizet, minden dobás után tökéletesen csévélhetőKiváló minőségű fonott zsinór, akár hazai vagy külföldi vizekre egyaránt ajánlott termék.

- A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
- A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
- A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
-



Cikkszám: 30441-318
Átmérő: 0.18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 22 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Wft New Green Fonott Zsinór Zöld 22Kg 0,18Mm 300M" című hirdetést látja. (fent)