Betöltés...

Cralusso Fluo Zöld Rocket Method Kosár+Töltő 60 G 1+1 Db/Csomag

Ár: 2.530 Ft

Fluo zöld Rocket Method kosár+töltő (1+1db/csomag)
Fejlesztőműhelyünk már jól ismert innovációja a hosszanti bordás method kosár család újabb tagokkal színesedett. Ötvözik a Rocket Method Kosár által nyújtott lehetőségeket, megdöbbentően élénk színeik pedig eredményesebb horgászatot tesznek lehetővé.
Teszthorgászaink számos kiemelkedő fogásról és versenyen elért eredményről számoltak be a színes kosarak használatával:
A hosszanti irányban elhelyezkedő bordák, kiválóan megtartják az etetőanyagot, megfelelő helyet biztosítanak a csalinak és csökkentik a horogelakadás lehetőségét. Az előretolt súlypont és a hosszabb szár kiváló repülést, távoli dobásokat biztosít a method kosárnak.
A horgászok igényeinek megfelelően, a method kosarak a szerelék megbontása nélkül a zsinórról egy pillanat alatt levehetők, cserélhetők. Nagy szabadságot biztosítva a különböző súlyú és színű method kosarak variálásához.
A színes method kosaraknak köszönhetően új dimenziók nyílnak a horgászatunkban. Az egyedülálló környezetbarát Jelly Corn és Jelly Shell horog csalik használatával számos színkombinációt érhetünk el, melyek elősegítik az eredményes horgászatot.

Cikkszám: 58273-760
Felület: Fluo zöld
Kiszerelés: 1+1
Méret: 60 g
Típus: Rocket Method kosár+töltő

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Cralusso Fluo Zöld Rocket Method Kosár+Töltő 60 G 1+1 Db/Csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: