Betöltés...

Special Mix Oldódó Smoke Wafters Method Csali Titkos Fűszerkeverék 8 mm 20 g

Ár: 1.490 Ft

Palettánk legújabb és egyben legattraktívabb tagja az Oldódó Smoke Wafters széria, amelyben tovább lettek tuningolva a már régóta használt és bevált oldódó csalik további színanyagokkal és attraktorokkal a még kimagaslóbb fogási eredmények érdekében.

Ezek a „vérző” csalik vízbe érkezve azonnal elkezdik ontani magukból az íz- és színanyagokat. A minél sokoldalúbb használhatóság érdekében nem csak a felületük kapott plusz színanyagokat hanem már a tésztájuk is emiatt sokáig aktívak maradnak a víz alatt. Remek eredmények érhetőek el velük akár verseny körülmények közt is, amikor a halak már el vannak telve és a hagyományos csalikat már elkerülik.

Az Oldódó Smoke Wafters-ek 8 mm-es méretben kerülnek forgalomba, ami szerintünk a legsokrétűbben használható méret method feeder technika alkalmazása esetén. Klasszikus sokak által kedvelt gömb formát kaptak így most már a dumbell kialakítású csalik mellet ez típus is elérhetővé vált a kínálatban. Összesen kilenc különböző ízvilágban kapható változatos színekben így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.


Jellemzők:
1. - Fehérje alapú csali
2. - Kiváló oldódás, magas beltartalom
3. - Versenyre tervezve
4. - Tökéletes felhajtóerő
5. - 20 grammos kiszerelés

Méret: 8 mm
Íz: Titkos fűszerkeverék
Szín: Narancssárga
Kiszerelés: 20 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Special Mix Oldódó Smoke Wafters Method Csali Titkos Fűszerkeverék 8 mm 20 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: