Betöltés...

Benzar Method Braid method feeder zsinór 0,20Mm 16,95 Kg 200M Dark Brown

Ár: 6.630 Ft

Benzár Method Braid sötétbarna fonott zsinór - 200 méter
A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik, ebben igazuk is van, de a végszerelékkel való kontaktért felelős főzsinórra is érdemes kiemelt figyelmet fordítani.
Főzsinórok tekintetében a method módszernél érdemes a harmóniára törekedni, az éppen használt kosár méretéhez és az elérni kívánt távolsághoz kell kiválasztani a zsinórt.
A Benzár Method Braid méreteinek köszönhetően, bármely feeder és method feederes technikához tökéletes megoldást nyújt, legyen szó, akár nehezebb végszerelékek bevethetőségéről, nagyobb távolságokra egyaránt. 8 szálból szőtt, körszövött zsinór, ennek megfelelően dobási tulajdonságai is kiemelkedőek.
A sötétbarna kivitelű zsinór kiválóan beleolvad a környezetbe, jól süllyed és a Teflonos bevonatának köszönhetően kiváló kopásállósági tulajdonságokkal rendelkezik, a csomótűrési képességei mellett. Akadós, kagylópados terepre is ajánlott termék, akár előtét zsinórnak is felköthető.
Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, ahol engedélyezett a fonott főzsinórok használata, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni remek előnyei.

- A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
- A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
- A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
- Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
-



Cikkszám: 30595-020
Átmérő: 0.20 mm
Hossz: 200 m
Szín: Sötétbarna
Szakítószilárdság: 16,95 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Method Braid method feeder zsinór 0,20Mm 16,95 Kg 200M Dark Brown" című hirdetést látja. (fent)