Betöltés...

By Döme Team Feeder Master Carp Pro 4203(3) H(50-160) horgászbot

Ár: 33.240 Ft

A TEAM FEEDER Master Carp botok helyébe lépő By Döme TEAM FEEDER Master Carp Pro botcsalád.


Az előd IMT-8 Power Carbon anyaga helyett, az új botcsalád IMT-10 Power Carbon alapanyag felhasználásával készül, ennek köszönhetően karcsúbbak, könnyebbek, egy kicsit lágyabbak, de még jobban terhelhetők lettek a botok. A botcsalád minden tagja igényes kivitelű, modern EVA bevonattal ellátott, osztott nyelet kapott. A kecsesebb nyélhez vékonyabb, finomabb orsótartó is dukál, így ezt egy erősebb, csavaros változatra cseréltük.


Nagyon látványos a bottesten végigfutó új gyűrűsor is. A botcsalád minden tagján egy távdobást segítő, új típusú, extrém keménységű KW Low Rider SIC gyűrűsor található, aminek mérete és elhelyezése is precíz tervezés eredménye. Fontos különbség mutatkozik a botok spiccgyűrűinél is, melyek a korábbival ellentétben duplán megtámasztott, erősített szerkezetűek lettek.


Ha a partszéli zónában képtelenek vagyunk kapást kicsikarni, muszáj távolabb, sőt minél távolabb horgászni. Ekkor nem ritkán 100 métert, vagy még attól is nagyobbat kell dobni, hogy elérjük a halak tartózkodási helyeit. Ehhez egy ilyen hosszúságú és paraméterű botra van szükség!





Dobótávolság: max. 110 m
Hossz: 4,20 m
Dobósúly: 50-160 g
Anyaga: IMT-10 Power Carbon
Gyűrű típusa: KW Low Rider SIC
Nyél: EVA bevonatú osztott
Tagok száma: 3+3
Szállítási hossz: 148 cm
Tömeg: 476 g



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "By Döme Team Feeder Master Carp Pro 4203(3) H(50-160) horgászbot" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: