Betöltés...

Portwest Sealtex Esődzseki Navy Kék M

Ár: 22.790 Ft

A Portwest Sealtex horgász esődzseki a horgászok és a szabadidős vízi tevékenységek kedvelőinek lett tervezve, kínálva egyedülálló védelmet a víz és az időjárás kihívásaival szemben. Ez a kifejezetten a horgászati szükségleteket figyelembe vevő ruházat a Portwest által fejlesztett, innovatív Sealtex anyagból készül, ami garantálja a teljes vízállóságot és szélállóságot.

A ruházat tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a praktikumra és a funkcionalitásra: több zseb biztosít helyet a horgászfelszerelések, csalik és egyéb szükséges eszközök tárolására. Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas anyagok révén a Sealtex esőkabát kényelmes viseletet nyújt mozgás közben, nem akadályozva a horgászatot vagy egyéb tevékenységeket.

A Portwest gondoskodik arról, hogy termékei az időjárási viszontagságok elleni védelmen túlmenően stílusosak és modern megjelenésűek is legyenek. A Sealtex esődzseki esetében is több szín és méret választható, így mindenki megtalálhatja a személyes igényeinek és stílusának megfelelő darabot. A kabát könnyen tisztítható és karbantartható, hosszú távon megőrizve vízhatlan és szélálló tulajdonságait, ami ideálissá teszi azt minden komoly horgász számára, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni sem a kényelem, sem a védelem terén.

Főbb tulajdonságai:

UPF 50+ Patentos állítható mandzsetta
Rejtett patentos és zippzáros záródás
Szellőzőnyílások
Vízálló varrások
2 zseb
Bő kialakítás
Rejtett kapucni
Vízálló

Szín: Navy kék
Méret: M

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Portwest Sealtex Esődzseki Navy Kék M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: