Betöltés...

Nash Spot On Dot Spod Air Etetőrakéta Fehér Közepes

Ár: 7.590 Ft

A Dot Spod Air segítségével kontrollálva szórhat szét bármilyen csalit, amely kinyílik a levegőben, amikor a klipsz megfogja a kiakasztott zsinórt a dobás végén. Szórja szét bármekkora méretű csaliját a kendermagtól a nagyobb bojlikig, a szórás nagyságát pedig a dobás hosszának és a töltet beállításával állíthatja. A Dot Spod Air-ek az etetett terület elé érkeznek, így kizárva az etetőrakéta becsapódásának hangját közvetlenül a szereléke felett.

Egy innovatív gyorskioldós klipszet alkalmazva a farokrésznél dobás előtt, amint a főzsinór megfeszül a dob klipszében, a Dot Spod Air kinyílik, így a csalit szétszórhatja nagyobb területen. Az üres Dot Spod halkan érkezik a vízbe jóval az etetett terület elé - szinte teljesen kizárja a spod becsapódásának hangját és maximalizálja a csali felszínre csapódásának hangját egy széles területen a szereléke felett.

Az abszolút eszköz etetéshez a gondolkodó pontyhorgászoknak, variálva az erejét és pályáját a dobásnak azonnal megváltoztathatja a hely megetetésének módját. Floater-ek elszórásától az óvatos pontyok elijesztése nélkül, kender és micro pellet szétszórásig nagyobb területen, mint egy hagyományos rakétával, a lehetőség határtalan.

Ugyanazt a zsanéros, csúsztatható testű, orrnál nyíló dizájnt használja, mint a már bizonyított Dot Spod-ok, az Air nem tartalmaz olyan mechanizmust, amit a csalidarabok vagy apró csalik eltömíthetnek - garantálva az etetés tökéletes bejutását minden alkalommal.

A kimondottan erre készült Dot Spod botokat és Spod/Marker Braid-et használva az Air minden fajta csalit képes bejuttatni akár 160 méterre, a dobási képességektől függően.

Szín: Fehér
Méretek: 19.5cm (h) x 8cm (sz)
Üresen: 68g
6mm-es pellettel töltve: 162g
Kenderrel töltve: 188g
Bojlival töltve:
178g (92 x 12mm)
171g (47 x 15mm)
169g (20 x 20mm)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Spot On Dot Spod Air Etetőrakéta Fehér Közepes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: