Betöltés...

Konger Grafitex Spin Medium Pergető Horgászbot 240cm 5-25g 2Részes

Ár: 8.990 Ft

Jó akciójú pergetőbotok sorozata, közepes és nagy halak fogására tervezett modellekkel. A bot hajlítása a terhelés alatt elsősorban a csúcson és a középső részen oszlik el, lehetővé téve a kapáskor a gyors és hatékony beakasztást. A botok alkatrészei lehetővé teszik mind a monofil, mind a fonott zsinórok használatát a pergetéshez. Az ergonómia, a kivitelezés és az akció határozottan vonzó lehet számodra. Egy nagyon vonzó ajánlat a pergetés minden rajongója számára.

Hossza:240cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 5-25g
Szállítási hossza: 125cm
Súlya: 148g

A series of spinning rods with good action, featuring models designed for catching medium and large fish. The bend of the rod under load is distributed mainly on the tip and the middle part, allowing for quick and effective reeling in of the specimen. The rods components allows for the use of both monofilaments and braided lines for fishing. Ergonomics, craftsmanship and action may definitely appeal to you. A very attractive proposal for every fan of spinning.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Konger Grafitex Spin Medium Pergető Horgászbot 240cm 5-25g 2Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: