Betöltés...

Jaxon oxford 1200d 3 rekeszes 155cm botzsák

Ár: 18.220 Ft

A JAXON márkájú -and-#39,JAXON OXFORD 1200D 3 REKESZES 155CM botzsák-and-#39, igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné megvédeni botját a sérülésektől és a szennyeződésektől. A botzsák kétoldalas kialakítása és az erős anyaga biztosítja, hogy a botod védelmében legyen, miközben vízparton vagy utazás közben vagy.

A JAXON OXFORD 1200D 3 REKESZES 155CM botzsák ideális a horgászok számára, akik szeretnék megvédeni a botjukat a kopástól és a karcolásoktól, miközben szállítják őket a vízpartra. A botzsák három rekesszel rendelkezik, amelyek mindegyike külön megvédi a botokat. A rekeszek között elhelyezkedő középső rész pedig egy nagy tároló, ahol kiegészítőket és felszereléseket is tárolhatsz.

Az Oxford 1200D anyag nagyon erős és tartós, így biztosítja a botzsák hosszú élettartamát, és ellentáll a víz, a por és az egyéb szennyeződések hatásainak. A botzsák mérete 155 cm, így akár a legnagyobb botokat is kényelmesen tárolhatod benne, és a három rekesz segítségével biztosítja, hogy minden botodat külön-külön tárolhasd.

A JAXON OXFORD 1200D 3 REKESZES 155CM botzsák fényes kék színe nagyon szép és könnyen felismerhetővé teszi a táskát a többi horgásztáska között. Az erős, dupla varrásokkal és a megerősített sarkokkal ellátott botzsák nagyon tartós és ellenálló, így biztosítja a botod megfelelő védelmét.

A botzsák kényelmes viseletet biztosít a csúszásgátló vállpántjának köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a botzsák hozzád ragadjon, miközben hordod. A botzsák könnyű és könnyen hordozható, így ideális azok számára, akik hosszú távú horgászatra indulnak.

Az összefoglalóban elmondhatjuk, hogy a JAXON OXFORD 1200D 3 REKESZES 155CM botzsák egy kiváló minőségű termék, amely megvédi a botodat a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az erős anyag és a három rekesz biztosítja, hogy minden botodat külön-külön tárolhatod, és a nagy tároló rész segítségével kiegészítőket és felszereléseket is tárolhatsz. A botzsák kényelmes viseletet biztosít a csúszásgátló vállpántjának köszönhetően, és könnyű és könnyen hordozható, így ideális azok számára, akik hosszú távú horgászatra indulnak.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Jaxon oxford 1200d 3 rekeszes 155cm botzsák" című hirdetést látja. (fent)