Betöltés...

Zadravec Zsömi Carp Food Bojli 20Mm 1Kg Grapes Spirit (Chili-Kék Szőlő-Fűszer)

Ár: 4.489 Ft

Az, hogy ennek a zacskónak tartalmát most hajszálelőkére fűzhetjük, ahhoz hosszú és rögös út vezetett. A Misel Zadravec termékeket 8 éve használom, teljes megelégedettséggel minden körülmények között, több tucat kapitális példány kifogásához segített különböző vizeken!
Ezen idő alatt Misel nem csak Barátom, hanem mentorom is lett kiigazodva a csalik labirintusában!
Hosszas egyeztetés és tesztelés után megszületett az általunk megálmodott ízekből a saját bojli sorozatom! 30év bojligyártás a garancia arra, hogy egy valóban fogós sorozatot sikerült létrehozni most már a saját nevemmel! Egyedisége, hogy csak úgy mint a kezdetekkor a mai napig valódi tojás felhasználásával készül, illetve a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza! Különböző fűszerek, olajok, gondosan összeválogatott keveréke teszi egyedivé. Az ízesítésekben próbáltuk már a halak számára is jól bevált ellenálhatatlan ízvilágokat egymással kombinálni amivel a rafinált, öreg példányokat is sikerül horogra csalni!
Bízva abban, hogy sok horgász életre szóló élményhez jut ezt a csalit használva!
Üdv: Zsömi

Méret: 20 mm
Kiszerelés: 1 kg
Íz: Grapes Spirit (Chili-Kék Szőlő-Fűszer)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zadravec Zsömi Carp Food Bojli 20Mm 1Kg Grapes Spirit (Chili-Kék Szőlő-Fűszer)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: