Betöltés...

Excalibur Horog River Feeder Black 8

Ár: 790 Ft

Excalibur River Feeder fekete horog
Speciális formavilágot és tervezést megtestesítő új generációs, fekete színű horog.
Vékonyhúsú, emellett rendkívül erős, így az élő csalikat alkalmazva biztosak lehetünk benne, hogy nem roncsolja szét, ugyanakkor a bevágásnál biztos akadást eredményez.

- A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
- A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM7-es karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
- A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.
- A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.
- A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.



Cikkszám: 47001-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Excalibur Horog River Feeder Black 8" című hirdetést látja. (fent)