Betöltés...

Ryobi Arctica 1000

Ár: 23.991 Ft

Áttétel: 6.0:1

Csapágy: 4+1


Fékrendszer: Elsőfék


Méret: 3500


Orsódob: Alumínium


Orsóház anyaga: Grafit


Súly: 275 g


Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 145 m


Ryobi Arctica HS orsó



Az új Ryobi Arctica orsó, a High Speed változat. 6.0:1-es áttétellel rendelkezik, mely igazán gyors bevontatást eredményez. Ez teljesen egyedi előnyökkel jár, szinte minden horgászmódszerhez viszonyítva.



A sekély alumínium dobbal felszerelt eszköz, a finom fonott és monofil zsinórral történő használathoz van optimalizálva, a felesleges alátétek használatát, ez a funkció tökéletesen kiküszöböli.



Tökéletes, letapadásmentes fékrendszere kellő szilárdsággal rendelkezik, így a legerőteljesebb fárasztásoknál is jó szolgálatot fog nyújtani.



Specifikációk:



- 5 csapágyas rendszer: 4 rozsdamentes acél golyóscsapágy + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy

- Fonott zsinórhoz optimalizált alumínium dob

- Víz- és porálló karbon fék

- Titán henger

- Végtelen visszaforgásgátló

- CNC forgácsolt alumínium hajtókar

- Rugós fém klipsz


A RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó a RYOBI márkájú horgászati termékek egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb darabja, amely minden horgász számára értékes eszköz lehet. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok különösen értékelnek.



Az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó mérete a 3500-as kategóriába esik, amely ideális méret a kisebb és közepes méretű halak horgászatához. A termék súlya körülbelül 400 gramm, ami azt jelenti, hogy könnyű és kényelmes a használata, így hosszabb idő alatt is fáradtság nélkül lehet vele horgászni.



Az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó további előnye a kiváló minőségű anyagokból készült váz és rotor, amelyek nagyobb tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. Az orsó kialakítása kifejezetten a pergető horgászatra lett tervezve, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a kényelmes, ergonomikus fogantyú, amely biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást.



Az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó további előnye, hogy rendelkezik 4+1 csapágyakkal, amelyek biztosítják a sima és könnyű működést, valamint az alacsony súrlódást. Az orsó magas fordulatszáma és a gyors áttétel aránya miatt könnyedén és gyorsan lehet vele horgászni, ami különösen hasznos lehet, ha nagyobb halakra vadászunk.



Az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó további előnye, hogy rendkívül precíz és érzékeny, így könnyen észlelhető, ha a halak érintik a csalit. Az orsó rendkívül könnyen állítható, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy az adott körülményeknek megfelelően finomhangolja a beállításokat, így biztosítva a maximális hatékonyságot a horgászat során.



Az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó kiváló minőségű és megbízható darab, amely minden pergető horgásznak ajánlott. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek garantálják a kényelmet és a hatékonyságot a horgászat során. Ha megbízható és kényelmes pergető orsót keresel, akkor az RYOBI ARCTICA HS 3500 4+1 1:6.0 pergető orsó a kiváló választás lehet számodra!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ryobi Arctica 1000" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések