Betöltés...

Összecsukható és könnyen hordozható kempingszék italtartós karfával és 120 kg teherbírással - rózsaszín horgászszék (BBA)

Ár: 8.990 Ft

Italtartós,összecsukható kempingszék állítható kartámasszal . Egyaránt használható az udvaron, a  kertben, kempingben vagy horgászásnál. Kirándulás, nyaralás, vagy erdei séták alkalmával is praktikus. Könnyen, gyorsan kinyitható és összecsukható, kis helyen elfér. A csomagban található hordozótáskában bárhová magunkkal vihetjük. Kényelmes és praktikus horgászszék, amelyet minden horgászatrajongó értékelni fog.  Tökéletesen használható összecsukható, kényelmes turistaszékként, kényelmes erkélyszékként vagy strandszékként. A horgászszéket   szilárd kidolgozás és tartósság jellemzi . A termék váza rendkívül stabil és strapabíró csövekből készült, amelyek  akár 120 kg-os terhelést is kibírnak. A kényelmes turistaszék méretei nem csak a karcsú, hanem a masszívabb testfelépítésűek kényelmes pihenését is lehetővé teszik.  A horgászszék hosszú távú üléshez is tökéletes lesz - nagyon   kényelmes és ergonomikus . A kempingszék további előnye,  hogy a karfa magasságát   saját igényei és preferenciái alapján állíthatja be. Összecsukás után a szék kis helyet foglal,  így  könnyen szállítható és tárolható. Elfér egy autóban, gardróbban, garázsban vagy padláson. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően  ellenáll a víznek, a napnak és egyéb időjárási viszonyoknak.  A váz porszórt, rozsdamentes acélból, az ülés pedig speciális, rugalmas műszálas szövetből készült. A horgászszék váza rendkívül stabil és strapabíró csövekből készült, így nagy terhelésnek tehetjük ki őket bármi probléma nélkül Előnyök: Udvarra, kertbe, kempingbe vagy horgászathoz egyaránt használható Kirándulásokra vagy nyaralásokra is magaddal viheted Kempingezéshez, horgászathoz vagy kerti székként is használhatod Italtartós állítható kartámasz Könnyen és gyorsan összehajtható Hordtáskában kis helyen elfér bárhová magaddal viheted Főbb jellemzők: Stabil váz és erősített szövet  Anyaga: acélkeret, pvc bevonattal Mérete: 80/44 / 80cm Teherbírás: 120 kg Súlya: 2 kg A csomag tartalma: 1 db kempingszék 1 db hordtáska Illusztrációs videók: https://www.youtube.com/watch?v=kPuiOtzoy4I https://www.youtube.com/watch?v=xNYOIE9M_Iw

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Összecsukható és könnyen hordozható kempingszék italtartós karfával és 120 kg teherbírással - rózsaszín horgászszék (BBA)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: