Betöltés...

Konger Endura Competition Carp & Feeder Bot 360 cm 3 Lbs 130 g 3 Részes

Ár: 22.959 Ft

Egyfajta horgászati multiszerszám minden olyan horgász számára, aki a lehető legszélesebb körű horgászati lehetőségekkel szeretne rendelkezni, függetlenné válva a több készlet hordozásától. Ez a projekt már egy ideje a fejünkben van, és sok teszt és próba után végre sikerült befejeznünk. Ez egy rendkívül sikeres kombináció egy bojlis és egy feeder bot között, amelynek dobósúlya akár 130 g is lehet. Ebben a botban jelen van az ergonomikus és esztétikus gumi fogantyútól kezdve, a magas minőségű anyag, a briliáns hajlítási görbéig és a nagy teljesítményig, amely szükséges a nagyobb példányok elleni küzdelemhez. Kiváló választás olyan horgászatokhoz, ahol pontyra, keszegre és feederspicc használatával akár süllőkre is horgászhatunk. Egy közepes méretű orsóval kombinálva gyakorlatilag minden édesvízben való horgászat kulcsa.

Hossz: 360 cm
Dobósúly: 3 Lbs / 130 g
Tagok száma: 3

***
A kind of fishing multitool for every angler who wants to have the widest possible range of fishing possibilities, gaining independence from carrying multiple sets. This project has been on our minds for some time now, and after many tests and trials, we have finally managed to complete it. It is an extremely successful combination of a 3lbs carp and a feeder with a casting weight of up to 130 g. Nothing in this rod is a matter of chance, from ergonomic and aesthetic of rubbercork handles, through high-class blank equipment, to a brilliant bending curve and high power, necessary to fight the specimens. It is an excellent choice for fisheries where we expect to fish for carp, bream, tench, and with the use of a feeder tip, even for roaches. In combinationwith a medium sized reel with free-running spool, we get the key to fishing in practically every, fresh water.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Konger Endura Competition Carp & Feeder Bot 360 cm 3 Lbs 130 g 3 Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: