Betöltés...

Nash Floating Dog Biscuit Plasztik Lebegő Horogcsali 13 mm 6 db/csomag

Ár: 1.680 Ft

Strapabíró 13mm-es plasztik lebegő horogcsalik melyek felfűzhetők a hajszálelőkére közvetlenül a horogra tűzhetők vagy akár csalicsavarra is tekerhetők. Két színben elérhető hogy passzoljanak mind a kutyatápokhoz és a lebegő pelletekhez.
A tökéletes horogcsali amikor a halálos Slicker Floater és Riser Pellet kombinációjával etet biztosítja hogy mindig hatékonyan legyen felkínálva a csalija amikor a pontyok a legdurvábban táplálkoznak. Nem kell többé aggódnia a horogcsali megpuhulása elsüllyedése vagy leesése miatt a kritikus pillanatokban és nem kell előszedni a fúrót vagy a pillanatragasztót.
A Nash Plastic Dog Biscuit-ek a folyadékokat is magukba szívják a természetesektől kezdve mint a Wormcell a Scopex No.1-ig vagy Citruz koncentrátumig. Hogy egy vizuális jelölést adjon a horogcsalijának egy kicsi Plume Juice segíteni fog a beazonosításában a többi szabadon lebegő etetése között és egy szag- és ízbeli fókuszt generál a táplálkozó pontyoknak.
A szimpla Plastic Dog Biscuit-ek tökéletesen passzolnak a 10-es és 12-es Flota Claw horgokhoz a felszínen vagy használjon dupla csalit a nagyobb halakhoz és a nehezebb pályákon.

Tartalma: 6 db csomagonként
Átmérő: 13 mm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Floating Dog Biscuit Plasztik Lebegő Horogcsali 13 mm 6 db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: