Betöltés...

Nash R4 Alarm Elektromos Kapásjelző 1db

Ár: 91.990 Ft

Az első kapásjelző, mely felkarolja a globális pontyhorgászat modern sportját, a Siren R4 az új sztenderd a pontos, érzékeny kapásjelzés terén, legyen az egy angol magán-tavon történő horgászat, vagy akár a legextrémebb körülményekkel való küzdelem az európai beltengereken.

Soha ennyi fejlett és forradalmi tulajdonság nem lett felhasználva egyetlen egy világverő csomagban. Kevin Nash piacvezető sebességérzékelő jelzési koncepcióját felkarolva az R3 jelzőből, az R4 olyan kontrollt és funkcionalitást kínál, mely eddig lehetetlennek tűnő módon köti össze a horgászt a végszerelékével. Az intelligens érzékelés még okosabb lett.

Gyakorlatban az R4 minden ponty által okozott jelzésre reagál, bármilyen környezetben. Még amikor a spiccek is görbülnek a zsinóron felgyülemlett hínártól, vagy amikor hullámzik egy több ezer hektáros tó, az R4 mindent mutatni fog, amit látnia kell, és semmit, amit nem. Egyetlen egy jelző sem tudott eddig ilyen szinten téves jelzéseket kiszűrni. Az intelligens érzékelés még okosabb lett.

Roller Wheel Sensing

A gyári beállítása az R4-nek egy sima, egyszerű, a zsinór görgőn való elmozdulásán alapuló érzékelés. Bár felülmúlja a Speed Sensing, vannak specifikus felhasználási területei, mint például a téli ziges horgászat, amikor a zsinór lassú megfeszülése várható.

Speed Sensing

A két szintű Speed Sensing a zsinór 1 cm per másodpercnél, illetve 2 cm per másodpercnél gyorsabb elmozdulására reagál, kizárva a téves jelzéseket. Mindkét beállítás magában foglalja az innovatív Drift Sensing Safeguard-ot.

Wave Sensing

Két további érzékenység-beállítás alkalmazza a Wave Sensing technológiát, hogy kizárja a folyamatos hullámzásból vagy csónakos horgászatból adódó téves jelzéseket. Az eseményeket leközvetíti a görgőn 1 vagy 2 cm per másodpercnél gyorsabb, és 15 vagy 30cm-nél hosszabb zsinór elmozdulást követően. Mindkét beállítás magában fogja a Drift Sensin

Kiszerelése: 1db

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash R4 Alarm Elektromos Kapásjelző 1db" című hirdetést látja. (fent)