Betöltés...

Delphin Head Lamp Polar_X 5+4 Led Fejlámpa

Ár: 3.690 Ft

Ez egy könnyű és kompakt fej lámpa, amely nem csak közönséges fehér fénnyel képes világítani, hanem vörös fénnyel is. A fejlámpa 5 fehér és 4 piros leddel van szerelve. A lámpa egy gomb megnyomásával hozható működésbe majd töbszöri megnyomással választhatunk a világítási módokat, Fehér, Piros, Villogó Piros. A fejlámpa dőlésszöge állítható, illetve állítható gumis hevederekkel van szerelve.

It is a light and compact head lamp which is able to generate not only ordinary white light, but red light as well. Red light is a great advantage for anglers who do not want to dazzle fish nearby. POLAR_X is fitted with 5 white and 4 red LED lights. The lamp is activated by the only one button, by pressing it repeatedly you can set the light mode: 5 white LEDs, 4 red LEDs or flashing red LEDs. The body of the lamp is fitted with a practicable joint which allows setting the light´s angle according to your needs. Adjustable belts are used for fitting the lamp on your head.

Technical parameters:
Light source: 5 white LEDs, 4 red LEDs
Batteries: 3xAAA
Size:60x45x45mm
Weight: 54g
Könnyű és rendkívül praktikus fejlámpa, amely a szokásos fehér fény mellett piros fényt is képes kibocsátani. A piros fényt a horgászok akkor fogják értékelni, ha nem szeretnék elriasztani a közelben tartózkodó halakat. A POLAR_X 5 fehér és 4 piros LED-et tartalmaz. A lámpa aktiválása egyetlen gomb segítségével történik. A világítás a gomb ismételt megnyomásával állítható be: 5 fehér dióda, 4 piros dióda, villogó piros diódák. A praktikus forgatható lámpafejnek köszönhetően szükség szerint állítható a lámpa lejtése. A fejhez való rögzítésre az állítható pántok szolgálnak.

12 db vásárlásakor INGYEN bemutatóvezérlő!

Műszaki paraméterek:
fényforrás: 5 db fehér LED, 4 db piros LED
elemek: 3 db AAA (nem képezi a csomagolás részét)
méretek: 60 x 45 x 45 mm
tömeg: 54 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Delphin Head Lamp Polar_X 5+4 Led Fejlámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: