Betöltés...

Delphin Pontyzsák C-Sack 105X75Cm

Ár: 5.170 Ft

A Delphin C-SACK pontyzsák a Delphin cég 2016-os egyik újdonsága. Sűrű szövésű hálóból készült pontyzsák, amely a letárolt halat a legnagyobb biztonságban tartja. A zsák összezárása egy zsineg segítségével biztosítható. A termék praktikus hordtáskában kerül forgalomba!
Méret105x75cm

This carp sack is designed for safe keeping of your catch. It is made of extra soft textile with a micro loops thanks to which the catch isn´t damaged or torn. The seams joining the textile are very well resistant and strong. In the top part there is a tunnel with a lace and a small safety mechanism along the whole sack thanks to which this sack can be closed safely. This whole weighting sack comes in a transport case.
Technical parameters:
Size: 105x75cm
Size of the bag: 22x22cm
A haltartó szák a zsákmány kíméletes és biztonságos tárolására szolgál. Extra puha, mikroszemes anyagból készül, amelyeknek köszönhetően a zsákmánya nem sérül meg és garantáltan "nem akad be". A szövet varratai rendkívül ellenállók és erősek. Felső részének teljes kerületén zsinór fut körbe a végén biztonsági mechanizmussal, aminek köszönhetően a szák biztonságosan zárható. A szákot hordozható táskában szállítjuk.

Műszaki paraméterek:
Méret: 105 x 75 cm
Táska mérete: 22 x 22 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Delphin Pontyzsák C-Sack 105X75Cm" című hirdetést látja. (fent)