Betöltés...

Zfish Royal Full Cover 2,5m Sátras Ernyő (külön esernyőként is használható) 250 cm

Ár: 26.990 Ft

A Zfish Royal teljes borítású 2,5 m palástméretű multifunkcionális sátra ernyő, leszerelhető oldalfallal. Ezt a terméket különálló esernyőként is használható. Az esernyő kiváló minőségű és vízálló PVC anyagból készül, 3000 mm vízoszlop ellenállással. Az elülső részen átlátszó ablak található. Az ernyő megerősített középső tartóval rendelkezik.

Palástméret: 250 cm
Súly: 4,5 kg
Szállítási hossz: 145 cm

Zfish Royal Full Cover Umbrella 2.5m is a multifunctional umbrella with a removable side and hinge. You can use this product as a separate umbrella, umbrella with a side panel or a fully closed umbrella with a front zipper. The umbrella is made of high quality and waterproof pvc material with a water column of 3,000 mm. The front panel is a transparent, mica window. The umbrella has a reinforced positioning center bar. The umbrella sides are removable with a zipper that is covered over the entire length of the collar preventing the access of water.



     Diameter: 2.5m

     PVC material

     Transport length: 145 cm

     Weight 4.1 kg

     8 anchor pins

     Tension cords

     Transport packaging


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zfish Royal Full Cover 2,5m Sátras Ernyő (külön esernyőként is használható) 250 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: