Betöltés...

Wizard Active Spin Medium Heavy Pergető Horgászbot 210cm 20-50g 2 Részes

Ár: 8.360 Ft

A könnyű, mégis strapabíró, IM 6-os carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos, aktív horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.

Súlyelosztása tökéletes
Nem orrnehéz, a hozzá való kis 2000-4000 méretű orsóval teljesen egyensúlyban van, ha megfogjuk az orsótartó felett.

Gerinces
A műcsali eldobása és vezetése során, de még a bevágás döntő pillanatában is kulcsfontosságú ez a tulajdonság. Nélküle nem fogunk pontosan és messzire dobni, a műcsali vezetése semmi információt nem közvetít felénk és a bevágás nem fog biztosan ülni.

A kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a monofil vagy a lehelet vékony fonott zsinórok.

Azok számára is ajánljuk ezt a szériát, akik akár most ismerkednek a pergetéssel és egy kiváló ár-teljesítmény központú pergető horgászbotot kerestek!

Legyen szó gumihalazásról, wobblerezésről, vagy villantóról, ez egy univerzális bot, amely mindegyik módszer esetében jól fog teljesíteni.

- Az IM6-os karbon anyag megjelenésével a horgászbotok súlya jelentősen csökkent. A kecsesebb botok kényelmesebb és gyorsabb, ezáltal eredményesebb használatot biztosítanak. Mindezt úgy, hogy eközben nem maradnak el a hasonló kategóriájú üveg kompozit botok erejétől.

- Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.

- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

- A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.



Cikkszám: 12065-210
Dobósúly: 20-50 g
Hossz: 2,1 m
Súly: 145 g
Szállítási méret: 110 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Wizard Active Spin Medium Heavy Pergető Horgászbot 210cm 20-50g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)