Betöltés...

Maruto Horog 8366Bl Carp Hooks Barbless Straight Eye Forged Reversed Ringed Hc Black Nickel 10

Ár: 1.155 Ft

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalat ával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben!A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.
Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.

- A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
- A modern kompozit egy igazán strapabíró, a botgyártásban gyakorta használt anyag, mely jól bírja a parti kövezéseken elkerülhetetlen koccanásokat. A rugalmas, lágy karakternek köszönhetően hatékonyan nyeli el a nagytestű halak kirohanásait, így vékony előke mellet is eredményesen használható.
- A minőségi botokra jellemző könnyített, kecses, a botnak exkluzív megjelenést kölcsönző, osztott parafa – duplon nyél. Lényege, hogy a nyéltag alsó részén található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít. A nyéltag hossza optimális, a fárasztás és a dobás során is tökéletes fogást biztosít.
- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
- A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.



Cikkszám: 43206-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Maruto Horog 8366Bl Carp Hooks Barbless Straight Eye Forged Reversed Ringed Hc Black Nickel 10" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: