Betöltés...

Cralusso Világítópatron Tartós Úszó 1208 4Gr

Ár: 1.140 Ft

A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.Ezek az úszók cserélhető világítópatron befogadására alkalmas modellek, melyek balsafa testüknek és üvegszál száruknak köszönhetően nagy teherbíró képességgel rendelkeznek. Az éjszakai horgászat praktikus, elengedhetetlen eszközei.

- Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.
- A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
- A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.



Cikkszám: 62018-040
Antenna: műanyag
Anyaga: Balsa
Kiszerelés: 1db/csom
Méret: 4,0 g
Szár: üveg
Típus: világítópatronos

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Cralusso Világítópatron Tartós Úszó 1208 4Gr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: