Betöltés...

Trabucco Dyna-Tex Slk X8 SS 150 m 0,128 mm lime zöld fonott zsinór

Ár: 10.825 Ft

Ennek a zsinórnak már az érintése is lázba hozza a szakértő horgászt.

A felületi simaságát a nyolc szál szoros fonatának és a rajtuk megtalálható PDMS védőrétegnek köszönheti.

A nevében lévő SLK betűszó valójában a "Slick"-et jelenti, ami lefordítva, polírozott, különlegesen sima felületet jelent.

Ez a tulajdonsága két esetben jelent nagy előnyt. 

Egyrészt a dobástávolságot befolyásolja, hiszen a sima felületű zsinór, sokkal könnyebben és kevesebb energia veszteséggel szalad át a gyűrűkön. Ennek következtében jelentősen nő a meghorgászható hely nagysága, hiszen messzebbre dobható a szerelék.

A másik jelentősége a behúzáskor jelentkezik. Ezt a zsinórt nagyon halkan lehet behúzni, ellentétben naqyon sok más fonott zsinórral.

A dobás során a dobról való lefutáskor úgy viselkedik, mint egy egy monofil zsinór, nem jellemző rá a spontán gubancolódás. Ugyanezt mondhatjuk el a botról való kifutáskor is, vagyis nem alakul ki nála a más fonott zsinórnál jelentkező szél csomó.

Az SLK X8 fonott zsinórt elsősorban a könnyű és közepes pergetésre ajánljuk, ahol tökéletesen közvetiti a víz alatt eseményeket a horgász kezének.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Trabucco Dyna-Tex Slk X8 SS 150 m 0,128 mm lime zöld fonott zsinór" című hirdetést látja. (fent)