Betöltés...

Benzar Mix Winter Pellet Box Green Betaine + Twister 400 g + 150 ml + 30 ml

Ár: 2.740 Ft

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemestakarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára.

Ezeknek a pelletféléknek a profin meghatározott keveréke adja a Pellet Box-ok tartalmát, 1,5 mm-től egészen 4 mm-es méretig, garantálva a kiemelkedően magas fehérjetartalmat.

A kiemelkedően magas beltartalmi összetevőkön túl, ügyelve a kontrasztra, a fekete és barna pellet szemek mellett, minden csomagba került adott százalékban különböző színű színes pelletkeverék is, maximalizálva a csalogatóhatást.

A Pellet Box használata és bekeverése rendkívül egyszerű, a csomagban található 150 ml-es aroma tasakot kell csupán a pellet szemekhez adagolni, jól össze kell rázni a dobozt, majd egy 5-10 perces várakozás és pihentetetés után már tölthető is a method kosárba.

A Winter Edition változatok kiváló alternatívát adnak a hidegebb, téli hónapokra, mivel aromájuk és összetevőik ezen időszakhoz mérten nyújtják a legjobb hatásfokot.

Magasabb fehérjetartalma miatt a nagyhalas vizeken egész évben jobb választásnak bizonyul, mint a nyári verzió, így ezt is érdemes szem előtt tartani a kipróbálás során.

Mindezek mellett egyetlen dolog van még, ami nem mindennapi ezekben a boxokban, ami kiemeli őket a többi, method pellet közül. Ez pedig nem más, mint az, hogy minden dobozban található egy doboz Benzár Twister horogcsali is, a doboz aromájához leginkább illő ízben!

Kiemelkedő beltartalom, extra aroma és grátisz Twister csali!

A rapid method horgászatok favoritja!

Kiszerelés: 400 g pellet + 150 ml aroma + Twister csali (30 ml)
Ízesítés: Green Betain
Típus: Winter Pellet Box + Twister

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.03.26
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Mix Winter Pellet Box Green Betaine + Twister 400 g + 150 ml + 30 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: