Betöltés...

Rok Fishing Performance - Square Bucket Stand Sude Tray Table- kiegészítő asztalka - szögletes etető állomáshoz (030306)

Ár: 4.990 Ft

Egyedülállóan praktikus és masszív termék - asztalka szögletes vödörtartó kerethez Egyedülállóan praktikus és masszív termék - asztalka szögletes vödörtartó kerethez A Rok Fishing cég termékeinek gyártása során az egyik legfőbb szempont a tartósság, a praktikusság és a tökéletes megjelenés. A cég által gyártott, elismert vödörtartó állvány nagyon masszív termék. Úgy lett kialakítva, hogy a termékbe 4 db Bank sticket, menetes lábat beletekerve a kívánt magasságban tarthassuk horgászat során a szögletes vödröt, tálat, vagy a csali keverő edényt. A keret masszívan tartja a vödröket. Praktikus segítség vízparton! Ezzel a kis asztalkával praktikusan ki tudjuk egészíteni az etető állomásunkat. Made in France Rok Fishing Catalog

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Rok Fishing Performance - Square Bucket Stand Sude Tray Table- kiegészítő asztalka - szögletes etető állomáshoz (030306)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: