Betöltés...

L&K Floating Shad Gumihal 10 Cm 3 Db/Cs Szín: W F

Ár: 1.360 Ft

L&K Floating Shad
A Floating Shad legfontosabb tulajdonsága a rendkívül kicsi fajsúly a, mely miatt a mederfenékre leejtve olyan hatást kelt a plasztik, mint amilyent az aljzaton turkáló apró halak szoktak táplálkozás közben. Ízesített változat, ez generál ez plusz ingert a ragadózóknál, emellett anyaga rendkívül strapabíró, biztosítva a csalik cseréjét, ha Jigen kínáljuk fel a plasztikot.
Kétfajta bordázat található rajta, a testen finom, nem túl erőteljes bordák, illetve a hason, vagyis az alján látványosabbak.A csali formája Shad plasztikcsalikra jellemző, a nagyobb test akkor fogós, ha szélesebb táplálékhallal tömik a hasukat a ragadozók.Azért, hogy a mozgás tökéletesebb legyen, a farokrész előtt elvékonyodik a csali teste, emiatt a csali farka a legkisebb mozdításra is elég intenzív mozgás ba tud lendülni.
6, 8 és a legjabb 10 cm-es változatban kapható jelenleg, rendkívül látványos, fogós színösszeállításokban. Vízszín, illetve napszaknak megfelelően próbálkozzanak a színek váltogatásával, az eredmény nem fog elmaradni.

Cikkszám: 87177-001
Kiszerelés: 3 db/csomag
Méret: 10 cm
Szín: W F
Változat: Floating

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "L&K Floating Shad Gumihal 10 Cm 3 Db/Cs Szín: W F" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: