Betöltés...

Humminbird® Helix® 5 Di G2 halradar (596991)

Minőségi amerikai gyártmányú közkedvelt halradar. A nagy sikerű Helix sorozat megújult a 2017-es évre. Az új sorozat G2 névre keresztelték, azaz második generációs Helix sorozat. A Helix sorozat tudásán nem változtattak, csak a képernyőn (több színvilágot tud a G2 sorozat) és a készülék alkatrészein. 16:9 nyújtott képernyő aminek az átmérője 12,7 cm. Nagyon jó képfelbontással, hogy a vízalatti világ élvezhető és részletes legyen a felhasználónak. A jeladó nagy teljesítményének köszönhetően könnyedén megkülönbözteti a talajnövényzetet a talajszerkezettől. Mély vizekben, akár tengeren is használható.A DI képernyőnek köszönhetően fotóminőségű képet kapunk a víz alatti világról. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázolás helyett, a víz alatti akadókat, köveket, fákat, növényzetet sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A DI-nél, azaz a fotóminőségű képalkotásnál a halat nem a megszokott módon, halpiktogramban jeleníti meg, hanem a valódi alakját hozza képre a jeladó. A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A Helix 5 DI halradarban továbbra is megmaradt a hagyományos képalkotás is. Ha valaki jobban szereti, hogy hal piktogramot lát a képernyőn, annak nincs más feladata, csak egy gombnyomással elérheti a hagyományos képernyő funkciót. A Helix 5 DI, két készülék egyben egy jeladóval mivel tudja a fotóminőséget DI (Down Imaging) és a hagyományos képalkotást is. A SwitchFire szonár segítségével minden vízalatti vagy víz közötti tárgyat könnyedén megjelenít a Helix 5 G2 sonar halradar. Nagy sebességnél is tökéletes képet alkot. Igazi társa a horgászoknak vagy hajósoknak. Képernyő felbontása 480 x 800 pixel Kép megjelenítés 16-bit (65536 szín), osztott képernyő Működési frekvencia hagyományos 200/455 kHz, DI 455/800 kHz Látószög Dual beam plus 16 és 28 fok, DI 45 és 75 fok Maximális mélységmérés Dual Beam Plus 200 méter DI 116 méter Kijelző jellemzője színes nyújtott TFT, 16:9 képarány Háttérvilágítás igen, LED Kimeneti teljesítmény 500 Watt (RMS) 4000 Watt (csúcs) Képernyőméret 12,7 cm képátló Menürendszer egyszerű menükezelés Halak megjelenítése hagyományos:halsarló és halpiktogram, DI:valós megjelenítés Hőfok jeladóba épített vízfelszíni hőmérsékletmérés Világítás több fokozatú háttérvilágítás az éjszakai használatra Riasztás hal-sekély és mélyvízi-akkumulátor feszültség Beállítások nagyítás, érzékenység és hatótávolság beállítás, képernyő nézet és képernyő sebesség beállítás, gyors menürendszer SwitchFire sonar igen Víz és ütésállóság Víz és koccanás álló kivitel Mértékegységek Metrikus Jeladó fartükörre szerelhető, Down Imaging/DualBeam PLUS, XNT 9 DI T Tápfeszültség 10,8-20 VDC Nyelv 20+Magyar Kivitel Fix rögzítésű Sebességmérés sebességmérő jeladóval (opció)

Tovább
Adatlap
Ár: 159.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Radarok
 
Feladás dátuma: 2023.11.23
Eddig megtekintették 97 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Humminbird® Helix® 5 Di G2 halradar (596991)
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Humminbird® Helix® 5 Di G2 halradar (596991)" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!