Betöltés...

Berkley Gulp! Nightcrawler 3In Milky White 8Cm Aromatizált M

Fogós mű nadály természetes életszerű tejfehér színben, 8cm méretben Az amerikai Berkley cég által kifejlesztett, és tesztelten eredményes szilikon alapú nadály imitációja, mely a harcsák és márnák számára kellően figyelemfelkeltő színnel, felülettel rendelkezik, és étvágygerjesztő aromával van átitatva. Amerika szerte az egyik legkelendőbb és legfogósabb harcsa csali, mely használatával nem kell aggódnunk attól, hogy elromlik, felforrósodik, elpusztul a csalink. Csonti kivitelben már bevállt Európában is, ahol teszteredmények szerint az élő és a Berkley termékekkel azonos eredményeket értek el teszt versenyhorgászaink. Előnyei: -nem romlik el, szavatossága nincs. -nem érzékeny hőre, vízminőségre -a halak nehezen szedik le a horogról -kombinálható élő harcsa csalikkal (nadállyal, piócával, gilisztával, kagylóval) vagy akár pellettel... -kis helyen elfér, nem szükséges közvetlenül a horgászat előtt bevásárolni belőle, tartva a romlékonyságtól... -hihetetlenül sikeres harcsa csali -télen és nyáron is működik -mennyhalra is bevált csali Bait Length 80mm Bait Size 70g Color Milky White Package Count 10 Packaging Large Jar Bait Scent/Flavor Original Scent

Tovább
Adatlap
Ár: 3.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2023.03.18
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Berkley Gulp! Nightcrawler 3In Milky White 8Cm Aromatizált M
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Berkley Gulp! Nightcrawler 3In Milky White 8Cm Aromatizált M" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!