Betöltés...

Csali, horgász csali Zöld

Bombabiztos csali, amire garantáltan ráharapnak a halak. Maximalizáld a kapásaidat, légy Te a legjobb a stégen... Bombabiztos csali, amire garantáltan ráharapnak a halak. Maximalizáld a kapásaidat, légy Te a legjobb a stégen! A leghatékonyabb módszer a ragadozó halak elkapására. A horgászat a mindened? Szeretnéd sorra kifogni a halakat, úgy ahogy azt a hollywoodi filmekben teszik? Most itt a lehetőség, hogy felpörgesd kapásaid számát! Ennek a Horgász csalinak hála megsokszorozhatod a kifogott halaidnak a számát. Gondolom Te is elábrándoztál arról, hogy milyen jó is lenne, ha bedobnád a csalit, és máris húzhatnád ki a halat? Sajnos, ilyen technológia nem létezik, viszont ennek a csalinak köszönhetően jelentősen javíthatsz a kapási arányodon. Amíg mások kifognak egy halat, addig te emeld ki a hatodikat! Hasznos tudnivalók: Feltűnő színe miatt egyből felkelti a ragadozó halak figyelmét. Szerte ágazó farka, mégnagyobb vibrálást kelt a víz alatt, amitől igazán fogós ez a csali. A Horgász csali tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag Súlya: 10g Hossza: 90mm Horog: kettős acél fekete horog Választható színvilág Mit rejt a termék doboza? 1 db Horgász csali, Wobbler

Tovább
Adatlap
Ár: 3.770 Ft
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2023.03.07
Eddig megtekintették 12 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Csali, horgász csali Zöld
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Csali, horgász csali Zöld" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!