Betöltés...

Hordozható horgászzsinór tekercselő

A horgászzsinór feltekerésének legegyszerűbb módja. ? A zsinórtekercselő nagyszerűen működik széles és keskeny orsókkal is. 3/8 hüvelykes. ? Multifunkciós: multiplikátor orsó, és pergető orsón is jól működik. A tekercs horgászzsinórral való betöltésére, vagy olyan egyszerű dolgok elvégzésére, mint a 6-os horog megkötése. A tekercselési technológia lehetővé teszi, hogy az orsó és zsinórtekercs egyszerre forogjon, ami megakadályozza az esetleges összekuszálódást, lazaságot és más nemkívánatos helyzeteket. Így használd: Kösd a damilt az orsóra. Csatlakoztasd az orsót a fogantyúhoz, és rögzítsd a zsinórorsót a rotorhoz. Aztán indítsd el a tekercselést az orsón. Húzd meg a jobb felső csavart, amikor használod a multiplikátor orsót! Magas minőségű: Az innovatív tervezés és korszerű gyártás eredménye a termék. Jól megtervezett kemény grafitkerettel. A rögzítés maximális vastagsága: 6,5 cm. Az orsók és a zsinór csak illusztráció a termék használatához vagyis nem tartozékok nem részei a csomagnak.

Tovább
Adatlap
Ár: 15.490 Ft
 
Feladás dátuma: 2023.03.06
Eddig megtekintették 24 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Hordozható horgászzsinór tekercselő
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Hordozható horgászzsinór tekercselő" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!