Betöltés...

Garmin Striker Cast Gps Bedobós Halradar Jeladóval (Gg010-02

Megbízható bedobós halradar GPS jeladóval az amerikai Garmintól! PARTRÓL BEDOBHATÓ MÉLYSÉGMÉRŐ, AMI A TELEFONOD HALRADARRÁ ALAKÍTJA Találd meg könnyedén és fogd ki a halakat az ellenálló STRIKER Cast GPS mélységmérővel. Csak dobd be akár 60 méterre, majd tekerd vissza, hogy szonárképet kapj okostelefonodon vagy táblagépeden. Miért találgatnád a halak helyét? A könnyen értelmezhető szonárkép megmutatja, pontosan hol vannak. Kapcsold össze az ingyenesen letölthető alkalmazással Apple® vagy Android? mobil készülékeddel. Gyors és könnyű az üzembehelyezés. Percek alatt készen állhatsz a horgászatra. Dobj messzire, horgássz mélyebben. A jeladó akár 60 méteres távolságból is működik. A beépített GPS-szel 30 cm léptékű Quickdraw térképeket is készíthetsz. Tovább kint maradhatsz, mivel akár 10 órán át is működik akkumulátorról1. Valós időben mutatja a halak helyzetét. EGYSZERŰ SZONÁRKÉP A könnyedén használható STRIKER Cast folyamatosan közvetíti a telefonos felületre a szonárképet. A beállítás rendkívül egyszerű, a megjelenített képen pedig jól értelmezhetőek a halak és az egyéb, víz alatti objektumok. HÁROM LÉPÉSBEN ELINDÍTHATÓ Töltsd le az ingyenes alkalmazást Apple vagy Android okoskészülékedre. Add hozzá a STRIKER Cast szonárodat. Indulj horgászni! BÁRMILYEN VÍZBEN HASZNÁLHATÓ A STRIKER Cast GPS-es szonár édes- és sósvízben is használható (akár lékhorgászatra is), éles képen mutatja a halakat és víz alatti objektumokat. Ezen felül a vízhőfokot is mutatja. GPS A SAJÁT TÉRKÉPEKHEZ A beépített GPS segítségével 30 cm-es vonalazással készíthetsz saját Quickdraw horgásztérképeket, így biztosan tudni fogod, hol volt nagyszerű kapásod. A Quickdraw térképeket másokkal is megoszthatod. SZONÁR ÜZEMMÓDOK Választhatod a könnyedén értelmezhető 2D-s hagyományos képet, vagy a lékhorgászatnál ideális villanó üzemmódot. Ezek finomhangolását is elvégezheted érzékenységre, hatósugárra és számos egyéb opcióra. HAL SZIMBÓLUMOK Hogy még egyszerűbb legyen a szonár használata, kapcsold be a hal szimbólumokat, ezáltal láthatod a halak helyét és mélységét. Így azért könnyebb bedobni a csalit. Lásd az előnyt, amit a Garmin minősége biztosít. ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS Ez az ellenálló, IPX6 és IPX7 szabvány szerint vízálló, pehelysúlyú szonár hosszútávra készült és könnyedén bedobható 9 kg-os vagy erősebb damillal. ENERGIATAKARÉKOS Hogy energiát takarítson meg, a STRIKER Cast automatikusan bekapcsol, ha vizet ér, majd kikapcsol, ha kikerül a vízből. HOSSZÚ AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ Hogy meddig tudsz horgászni? A belső, USB-vel tölthető akkumulátor akár 10 órán át is működik a töltések között1. 1 Az akkumulátor üzemidő a használat módjától is függ. Az Apple az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android a Google LLC. védjegye.

Tovább
Adatlap
Ár: 87.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Radarok
 
Feladás dátuma: 2023.06.06
Eddig megtekintették 88 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Garmin Striker Cast Gps Bedobós Halradar Jeladóval (Gg010-02
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Garmin Striker Cast Gps Bedobós Halradar Jeladóval (Gg010-02" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!