Betöltés...

Nash Tackle Carp Cradle Monster Pontybölcső 61x35x104 cm

Ár: 26.069 Ft

Az új generációs pontybölcső.
A Carp Cradle MK3 a legújabb verziója a népszerű ponty bölcsőnek. 

A fő tulajdonsága, hogy a bölcsőt félbehajtva könnyű szállítani és tárolni. Az MK3-as verzió a maximális stabilitás végett középső alátámasztást is kapott, hogy a virgonc nagy pontyok is tökéletes biztonságban legyenek.

A Pontybölcső jelenleg a legtökéletesebb halvédelmi eszköz. A bölcső gondoskodik arról, hogy a hal a parton ne sérüljön meg. Erős, masszív fémvázra függesztett “pontymatrac” mely nem érintkezik a talajjal. A bölcső fontos tulajdonsága, hogy a boltíves “bölcső” kialakításnak köszönhetően a hal nem tudja elrúgni magát, mivel ez a boltív elveszi a mozgási energiáját. Még az ugrándozós halak is csak átfordulnak benne és nem ütik meg magukat.

Ez a boltíves kialakítás gondoskodik az egyenletes súlyelosztásról és így kevésbé nyomódnak meg a nagyhalak belső szervei. A fémváznál extra párnázottságot kapott, hogy minden esetben a halat óvja. Ráépített takarókkal a virgonc halakat le tudjuk takarni és így hamarabb megnyugszanak. Teleszkópos lábaival minden terepviszonyon stabilan használható.

Amire mindenképpen figyeljünk, legyen szó akár pontymatracról vagy bölcsőről, mielött a halat rátesszük mindenképpen vizezzük be. Illetve nyáron, kánikulában hűtsük le. Lehetőleg ne maradjon a kifogott halunk 5 percél többet a parton, fotózása és mérlegelése közben pedig folyamatosan locsoljuk.

Tépőzáras takaró
Medicarp fertőtlenítő zseb
Állítható lábak.
Méretei:

104cm (w) x 61cm (d) x 35cm (h) Weight: 4.6 kg

Szélessége: 61 cm
Mélysége: 35 cm
Hosszúsága: 104 cm
Súlya: 4,6 kg

Supporting Carp Securely
Brings the best in carp care to everyone, supporting carp securely and safely off the ground.
Available in two sizes.

Termék információ


Smaller footprint and carry size 


Locking leg pins 


Velcro fasteners


DIMENSIONSNash Tackle Carp Cradle: 89cm (w) x 61cm (d) x 35cm (h) Weight: 4.2 kgNash Tackle Carp Cradle Monster: 104cm (w) x 61cm (d) x 35cm (h) Weight: 4.6 kg
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Tackle Carp Cradle Monster Pontybölcső 61x35x104 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: