SilverCrest Sous-Vide SZETT - SV 125 Maxi-Pack sous-vide vákuumcsomagoló + SSVS 1000 B2 inox 1000W nemesacél főzőrúd készlet
Ár: 54.990 Ft
2 az 1-ben: sous-vide vákuumcsomagoló és főzőrúd készlet! Ez a készlet élelmiszerek sous-vide csomagolására és főzésére szolgál. Az ételek vákuum alatti, kíméletes elkészítéséhez, vákuumtasakban való főzéséhez használható. - Teljesítmény: csomagoló: 125W / főzőrúd: 1000W - Erős vákuumszivattyú - Digitális szabályzás és időzítő - LED kijelző időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel - Wet & SOFT program: nedves és lágyvákuum funkciók Garancia (fogyasztóknak): 3 év A sous vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes. Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad, ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben utólag fűszerezze meg az ételt. Illatos , omlós szaftos ételek - a kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek. További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. SilverCrest SV 125 Maxi Pack sous-vide vákáuumcsomagoló tulajdonágai: - Háztartási vákuumozó és fóliázó - 125 W teljesítmény - Műanyag tasakok, tároló dobozok vákuumos lezárásához - Optimális pl. lefagyasztás előtt - Ideális húsokhoz, gyümölcsökhöz és zöldségekhez - Optimális nedves élelmiszerekhez, és nyomáséra érzékeny gyümölcsökhöz is - Egyszerűen kezelhető, egyetlen gombnyomással működő, teljesen automata készülék - Extra erős, 0,75 bar vákuumszivattyú - 125W-os forrasztó huzal - Megmunkálási szélesség: max. 30 cm - A hegesztést és a vákuumozást jelző ellenőrző lámpákkal - 220 - 240 V / 50 Hz bemeneti feszültség - Kábeltároló rekesz a készülék aljában - Kábel hossza: 130 cm - Méret: 386 x 146 x 56 mm - Súly 2 kg - A készlet erejéig fehér vagy fekete színben - Elektronikus szabályozás - Kiszívás és lezáás egy munkafolyamatban - Erős kiszívó pumpa - 2 kontroll lámpa - Alkalmas sous-vide főzéshez - Alkalmas külső vákuumozásra is a mellékelt tömlőkkel - Magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk - Wet funkció: a nedves és léfús élelmiszerekhez - Soft funkció: lágyvákuumozás puha, nyomásra érzékeny élelmiszerekhez (pl. bogyós gyümölcsök, torta... stb) Wet funkció: Ha a tasakba nedves élelmiszert (pl. pácolt hús / hal, konyhakész, felszeletelt zöldség / gyümölcs) helyez, az hibás hegesztést eredményezhet. A Wet funkció bekapcsolásakor a hegesztési idő a jobb hegesztési eredmény érdekében megnő. Soft funkció: A Soft funkció alkalmazásakor csökken a vákuumozóerő, így a nyomásra érzékeny élelmiszerek (pl. bogyós gyümölcsök, torta) nem nyomódnak meg. SilverCrest SSVS 1000 B2 sous-vide főzőrúd tulajdonságai: - Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben - Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59 perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház - Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg Főzőedény és egyéb kiegészítők nem tartozék, csak szemléltetik a termék használatát! A csomag tartalma: - 1 db SilverCrest SV 125 vákuumcsomagoló fóliahegesztő - 1 db SilverCrest SSVS 1000 B2 sous-vide főzőrúd - 6 db fóliatekercs, 6 x 3 = 18 méter légbordás sous-vide fólia (3 db 28 cm széles és 3 db 22 cm széles tömlő) - 1 db 60 cm-es tömlő visszazárható tasakokhoz - 1 db 60 cm-es tömlő tárolóedényekhez - 1 db adapter nagyobb szelepátmérőjű tárolóedényekhez - 1 db pót tömítőgyűrű - 2 db magyar nyelvű használati útmutató (csomagolóhoz és a főzőrúdhoz külön)
Tulajdonságok
Termékek: | Konyhai kisgépek |
Feladás dátuma: | 2024.12.15 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SilverCrest Sous-Vide SZETT - SV 125 Maxi-Pack sous-vide vákuumcsomagoló + SSVS 1000 B2 inox 1000W nemesacél főzőrúd készlet" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: