SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz, főzőrúd, 1000W
Ár: 29.990 Ft
- Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben Ez a sous vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál. A sous vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes. Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad, ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben utólag fűszerezze meg az ételt. Soha nem tapasztalt illatos , omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek. További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Specifikációk: - Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben - Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59 perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház - Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg Figyelem! Fazék, edény nem tartozék, csak szemlélteti az eszköz használatát! Használati utasítás
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Garancia: | Garanciális |
Termékek: | Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok |
Feladás dátuma: | 2024.12.20 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz, főzőrúd, 1000W" című hirdetést látja. (fent)