Betöltés...

Vezetékes erős ruhaborotva, 3 db vágópengével, 5 W

Ár: 2.990 Ft

Vezetékes erős ruhaborotva, 3 db vágópengével, 5 W Tapasztalja meg a ruhái újszerű megjelenését az ERŐS RUHABOROTVÁVAL, amely egy univerzális eszköz a foltok és szennyeződések eltávolítására! Ideális nemcsak pulóverek és sálak, hanem autókárpitok és szőnyegek tisztítására is.Főbb jellemzők:

Nagy teljesítmény: A 5W-os teljesítmény lehetővé teszi, hogy a ruhaborotva azonnal elérje a maximális teljesítményt, így nem kell várnia az akkumulátorok feltöltésére. Különleges védelemmel rendelkezik a szövet károsodásának elkerülésére.
Kényelmes fogantyú: A masszív és ergonomikus kialakítású nyél kényelmes használatot biztosít, míg a hosszú kábel megkönnyíti a munkát.
Könnyen használható: Egyszerűen csak kapcsolja be a készüléket, és húzza végig a fodros anyagon a gyors és hatékony szennyeződéseltávolításhoz.

Műszaki adatok:

Vágópenge: 3 db
Szövetvédelem: Igen, védelem a szövet sérülései ellen
Teljesítmény: 5W
Tápegység: 230V
Kábel hossza: 135 cm
Tartály mérete: 12 x 15 x 5,5 cm
Súly: 0,225 kg (csomagolásban: 0,281 kg)

Tartozékok:Borotva tisztító kefeAz ERŐS RUHABOROTVA segítségével ruhái új színeket kapnak, és visszanyerik elegáns megjelenésüket! Ideális választás, ha szeretné megóvni kedvenc ruháit a foltoktól és a szennyeződésektől.






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.26
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezetékes erős ruhaborotva, 3 db vágópengével, 5 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések

2.190 Ft