Betöltés...

Malatec ultrahangos párásító diffúzor Ionizáló légtisztítóval – távirányítós, 4,5 L-es tartály, fekete kivitelben (BB-16405)

Ár: 14.990 Ft

Fedezze fel a Malatec ultrahangos párásító diffúzort, amely nem csupán a levegő párásítására alkalmas, hanem ionizáló légtisztító funkcióval is rendelkezik, így garantáltan friss és egészséges környezetet teremt otthonában. Ez a modern, fekete kivitelű készülék tökéletes megoldás minden otthon számára, amely segít a levegő minőségének javításában és a stressz csökkentésében. Főbb jellemzők: Ultrahangos működés : A párásító ultrahanghullámok segítségével mikroszkopikus vízcseppekké alakítja a vizet, amely frissítő gőzként árasztja el a teret. Ez a technológia lehetővé teszi a hatékony és gyors párásítást, mindezt zökkenőmentesen. Aromaterápiás funkció : Az illóolajok használatával kellemes légkört varázsolhat otthonába. Egyszerűen csak 1-2 cseppet kell a párásító alján található zárható rekeszbe csepegtetni, így az aroma szétárad a levegőben, miközben a víz párolog. Csendes működés : Az ultrahangos párásító szinte hangtalanul működik, így nem zavarja az alvást vagy a napi tevékenységeket. Ideális választás gyermekek számára is, mivel segít a pihenésben és a stressz csökkentésében. Ráadásul a készülék lágy kék fényt bocsát ki éjszakai üzemmódban, amely kellemes atmoszférát teremt. Érzékeny érintőpanel és távirányító : Az intuitív digitális kezelőpanel egyszerűsíti a készülék működését. Az érintőképernyő érzékeny, így egyetlen érintéssel beállíthatja a kívánt paramétereket. A távirányító lehetővé teszi a távoli vezérlést, így még kényelmesebbé téve a használatot. Műszaki adatok: Szín : Fekete Anyag : PP, ABS, AS Teljesítmény : 40W Hatótávolság : 20 m² Tartály kapacitása : 4,5 L Hatékonyság : 350 ml/h Higrosztát : Igen Időzítő : Igen Érintőképernyő : Igen Távirányító mellékelve : Igen Éjszakai üzemmód : Igen Olajok a készletben : 3 Méretek : 33 x 23 x 16 cm Súly : 2,035 kg Súly a csomagban : 2,461 kg Csomag tartalma: Ultrahangos párásító Távirányító 3 db illóolaj Kerámia szűrő Tapasztalja meg a friss levegőt és az egészséges légkört a Malatec ultrahangos párásító diffúzorral, amely minden igényt kielégít!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Malatec ultrahangos párásító diffúzor Ionizáló légtisztítóval – távirányítós, 4,5 L-es tartály, fekete kivitelben (BB-16405)" című hirdetést látja. (fent)