Betöltés...

Multifunkcionális turmixgép és szeletelő - 350W

Ár: 19.250 Ft

Multifunkcionális turmixgép és szeletelő - 350W
A csomag tartalma:
- 1 db Multifunkcionális turmixgép és szeletelő - 350WEz a multifunkciós turmixgép és szeletelő ideális választás azok számára, akik szeretnék megkönnyíteni a konyhai műveleteket. Készülékünkkel készíthet turmixot, facsarhat gyümölcsöt, darálhat húsokat, szeletelhet, apríthat, őrölhet különböző hozzávalókat. A készülékhez egy nagy 1,8 literes turmixkancsó és kisebb űrtartalmú pohár tartozik, amelyek kiválóak smoothie-k, levesek, szószok vagy aprított ételek elkészítéséhez. Rozsdamentes acél pengéi biztosítják a tartósságot és a hatékony vágást, miközben az 5 sebességi fokozat lehetővé teszi a különféle alapanyagok megfelelő kezelését.
Az elegáns, modern design és a könnyen tisztítható alkatrészek hozzájárulnak a felhasználói élményhez, miközben az átlátszó üvegedény lehetővé teszi az összetevők turmixolás, aprítás közbeni ellenőrzését. A termék tökéletes választás friss italok, mártások és zöldségapríték készítéséhez.
9 az 1-ben eszközZárófedélHordozható kulacsRozsdamentes acél pengék5 sebességi fokozatAprít, darál, szeletel, turmixolEgyszerűen tisztíthatóNagyméretű, ergonomikus fogantyú
Energiaforrás: 220 - 240 V ACFrekvencia: 50 - 60 HzTeljesítmény: Max. 350 WFeltétek: 1 db nagyméretű turmix tartály (kancsó)1 db kisméretű tartály őrléshez1 db húsdaráló1 db szűrő2 db hordozható kulacsPenge anyag: Rozsdamentes acélAnyag: ABS műanyagSzín: KékVédelem: IP20
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Multifunkcionális turmixgép és szeletelő - 350W" című hirdetést látja. (fent)