Betöltés...

WinningStar - Multikapszulás kávéfőző - 1450 W - 0.6 L

Ár: 33.650 Ft

WinningStar - Multikapszulás kávéfőző - 1450 W - 0.6 L


A csomag tartalma:
- 1 db WinningStar - Multikapszulás kávéfőző - 1450 W - 0.6 LFedezze fel a kávékészítés új dimenzióját ezzel a multifunkcionális kávéfőzővel, amely tökéletes választás minden kávékedvelő számára. A készülék a multikapszulás rendszernek köszönhetően kompatibilis a legnépszerűbb kávékapszulákkal, mint a Dolce Gusto és Nespresso, emellett őrölt kávéval is használható. Így nem kell kompromisszumot kötnie: mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ízvilágot és bármikor válthat az egyes kávéválogatások között. A 1450 W-os teljesítmény gyors és hatékony kávékészítést tesz lehetővé, miközben a 0,6 literes víztartály elegendő vizet biztosít több csésze kávéhoz anélkül, hogy gyakran újra kellene tölteni a tartályt. A kompakt méretének és modern kialakításának köszönhetően a kávéfőző ideális választás kisebb konyhákba is.
Kompatibilis Nespresso, Dolce Gusto kapszulákkal és őrölt kávéval isRövid- és hosszúkávé főző funkció19 bar nyomásNagyteljesítményű készülék600 ml-es, kivehető víztartályKönnyen tisztíthatóElegáns, modernt megjelenésEgyszerű, gombos vezérlésLetisztult forma
Energiaforrás: 220 - 240 V ACFrekvencia: 50 - 60 HzTeljesítmény: Max. 1450 WKompatibilitás: Nespresso kapszulákkalDolce Gusto kapszulákkalŐrölt kávévalÜzemi nyomás: 19 barVíztartály űrtartalma: 600 mlTápkábel hossz: 80 cmTápkábel szín: FeketeAnyag: MűanyagSzín: FeketeVédelem: IP20
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "WinningStar - Multikapszulás kávéfőző - 1450 W - 0.6 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: