Betöltés...

Besle Airfryer 4,5 L

Ár: 16.990 Ft

Besle Airfryer 4,5 L

Fedezd fel a főzés új dimenzióját a Besle Airfryer YS-450 modellel! Ez a 4,5 literes, 1400W teljesítményű készülék ideális megoldás a gyors és egészséges étkezésekhez.Főbb jellemzők:
Egészséges főzés: Az olaj nélküli főzési technológiának köszönhetően ízletes ételeket készíthetsz, miközben csökkented a zsírfogyasztást.Könnyű használat: A hőfok és idő kapcsoló lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd a kívánt főzési paramétereket, így mindig tökéletes eredményt érhetsz el.Praktikus működési jelző lámpa: Ez a funkció segít nyomon követni a főzési folyamatot, így mindig tudhatod, mikor készül el az étel.Könnyű tisztítás: Az airfryer belseje könnyen tisztítható, így a főzés után is gyorsan végezhetsz a takarítással.Kompatibilis tápellátás: A 220 V, 50 Hz-es feszültség és a kompakt csomagolás (305*305*320 mm) lehetővé teszi, hogy bárhol használhasd.
A Besle Airfryer YS-450 tökéletes választás mindazok számára, akik gyorsan és egészségesen szeretnének főzni, anélkül, hogy lemondanának az ízletes ételekről! Élvezd a könnyed főzést és a finom fogásokat -olaj nélkül!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Besle Airfryer 4,5 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: