Betöltés...

Vezeték nélküli porszívó

Ár: 6.990 Ft

Vezeték nélküli porszívó


Erős szívóerejű mélytisztító és rugalmas kefefej: A 7500Pa szívóerővel rendelkező alumínium ventilátor gondoskodik a hatékony tisztításról. A talajhoz közel összecsukható, forgatható fej megkönnyíti a manőverezést szűk helyeken és a bútorok alatti területeken. Felejtsd el a nehezen elérhető, poros sarkokat, legyen szó a házban vagy az autóban végzett tisztításról.


Hosszú, 30 perces üzemidő: A porszívó maximális üzemideje 30 perc, köszönhetően a 2000 mAh kapacitású nagy teljesítményű akkumulátoroknak. Ezek könnyűek, hosszú élettartamúak, gyorsan tölthetők, és egyszerre akár 100 négyzetméter tisztítását is lehetővé teszik. Az eszköz védett túlfeszültség, túlmelegedés, túláram és rövidzárlat ellen is.


Vezeték nélküli és hordozható: Ez a kézi porszívó teljesen vezeték nélküli, így sokkal kényelmesebbé teszi a tisztítást. Könnyű és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően szabadon mozoghatsz vele, akár lépcsőn, konyhában, autóban, vagy a nehezen elérhető sarkokban is könnyedén használható.


Sokoldalú tisztítás, holt sarkok nélkül: A hordozható vezeték nélküli porszívóval könnyedén megtisztíthatod a kanapét, a falat, a lépcsőket és más nehezen elérhető helyeket is. Teljes körű takarítást biztosít otthonod számára, így nem kell aggódnod a nehezen hozzáférhető területek miatt.


Kettős funkció és kényelmes használat: Két munkamód közül választhatsz, a porszívó hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkezik, könnyű és praktikus, ezzel időt és energiát takarítva meg. A csomag tartalma: 1x készülék, 1x padlókefe-csatlakozócső, 1x padlókefe, 1x kefe, 1x 2 az 1-ben egyenes szívócső.


Az eszköz beépített akkumulátorral rendelkezik, és USB-n keresztül tölthető.

Teljesítmény: 120W
Porgyűjtő tartály mérete: 600 ml
Szívóteljesítmény: 7500Pa
Méretek: 115 x 17 cm
Nettó tömeg: 1050 g



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli porszívó" című hirdetést látja. (fent)