Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT 1,7 l-es vízforraló

Ár: 79.829 Ft

A TESCOMA PRESIDENT 1,7 l-es vízforraló igazi luxus kiegészítője lehet a konyhádnak. Ez a csodálatos eszköz nem csak egy hagyományos vízforraló. Az elegáns dizájn és a modern technológia találkozása, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ha valaha is álmodoztál arról, hogy egy gombnyomásra azonnal a megfelelő hőmérsékletű vizet kapd, akkor ez a készülék pontosan neked készült.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy kompromisszumokat kössünk, főleg, ha az italainkról van szó. A TESCOMA PRESIDENT segítségével most végre úgy élvezheted kedvenc teádat, kávédat vagy bébiételeidet, ahogy mindig is szeretted volna: tökéletes hőfokon, kompromisszumok nélkül. A vízforraló 2200 W-os teljesítménye gondoskodik róla, hogy a víz pillanatok alatt elérje az általad kívánt hőmérsékletet, legyen az 40, 80, 90, 95 vagy akár 100 fok. Mindezt anélkül, hogy folyamatosan figyelned kellene.

De miért is érdemes a TESCOMA PRESIDENT mellett dönteni? Az első és legfontosabb ok az, hogy minden italhoz más-más hőmérsékletű vízre van szükség. A PRESIDENT vízforraló képes precízen beállítani a kívánt hőmérsékletet, így nem kell többé találgatnod. Gondoltál már arra, hogy a bébiételekhez pontosan 40 °C-os vízre van szükség? Vagy hogy a zöld teák aromái 80 °C-on jönnek ki a legjobban? A PRESIDENT vízforraló ezt mind tudja, és biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az italokból.

Ez a lenyűgöző készülék azoknak is ideális, akik szeretik a kényelmet és az okos megoldásokat. A hőmérsékletet megtartó KEEP funkciója segítségével 30 percen keresztül biztosítja, hogy a víz pontosan azon a hőfokon maradjon, amit beállítottál. Nem kell újra forralnod a vizet, ha elfelejtetted használni - ez a funkció kifejezetten jól jön a rohanós hétköznapokon. Az újdonsült szülők számára különösen praktikus, hiszen bébiételekhez gyakran szükség van 40 °C-os vízre, amit most egyszerűen elérhetsz és fenntarthatsz.

A TESCOMA PRESIDENT vízforraló nem csak az intelligens funkcióival tűnik ki, hanem megjelenésével is. A rozsdamentes acél burkolat és az átlátszó fedél elegáns megjelenést biztosítanak, miközben a vízmelegítés folyamatát is szemmel tarthatod. A díjnyertes dizájn nem véletlenül nyerte el a neves Red Dot Design Awardot, hiszen ez a vízforraló nem csak praktikus, de esztétikai szempontból is kifogástalan.

Ráadásul a víz tisztaságáról sem kell aggódnod. A rozsdamentes szűrő hatékonyan felfogja a szennyeződéseket, és könnyen kivehető, így tisztítása egyszerű és gyors. A biztonság sem utolsó szempont: a PRESIDENT automatikusan leáll, ha túlmelegedés veszélye fenyeget, vagy ha üresen indulna el.

Ez a vízforraló nem csupán egy háztartási eszköz. Ez egy olyan társ, amely segít elérni a mindennapi kényelmet és luxust, amit megérdemelsz.

Miért pont ez a termék?


Különböző italokhoz igazított hőmérséklet-beállítás
30 perces hőmérsékletmegtartó funkció
Kiváló választás újdonsült szülőknek
Red Dot Design Award nyertes dizájn
Egyszerű használat és tisztítás


Felhasználási tippek:


Készíts tökéletes zöld teát a megfelelő hőfokon
Használd bébiételek sterilizálásához
Készíts gyorsan instant kávét
Használd a KEEP funkciót a nap folyamán többször is
Hevítsd a vizet pontos hőfokra koktélok készítéséhez


Felhasználási alkalmak:


Reggeli teázás a családdal
Gyors bébiétel készítés éjszaka
Kávézáshoz a barátaiddal
Esti relaxáció egy forró itallal
Koktélpartik során, ahol különleges italokat készítesz


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA PRESIDENT 1,7 l-es vízforraló
Rozsdamentes szűrő
Átlátszó fedél
Használati útmutató


Ne habozz! Vásárold meg a TESCOMA PRESIDENT vízforralót, és tedd különlegessé a mindennapokat egy elegáns, okos eszközzel, ami minden igényedet kielégíti!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT 1,7 l-es vízforraló" című hirdetést látja. (fent)