Betöltés...

Ipari hasábburgonya vágó 4 pengével rozsdamentes acél ergonomikus fogantyúval

Ár: 78.400 Ft

Ez a kereskedelmi zöldségaprító a tartósság és a higiéniás szempontok figyelembevételével készült. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból és alumíniumötvözetből gyártott, így ellenáll a korróziónak és hosszú élettartamot biztosít. Az élelmiszer-minőségű 420J2 rozsdamentes acél pengék garantálják az egészséges és higiénikus használatot.
Az aprító négy éles és tartós pengével rendelkezik, amelyek méretei 1/4", 3/8" és 6 ékes formát kínálnak. Ezen felül két tartalék penge is tartozik a készülékhez, lehetővé téve, hogy zöldségeket és gyümölcsöket különböző méretekre és formákra vágjon, az egyéni igényeknek megfelelően.
Az ergonomikus lehúzható fogantyú a tőkeáttétel elvét alkalmazza, amely megkönnyíti a használatot. A fogantyú egyszerű megnyomásával az éles pengék hatékonyan felvágják a zöldségeket és gyümölcsöket, így lehetővé teszi a gyors és könnyű készítést sült krumplihoz vagy zöldségsalátához.
A burgonyakockázó stabilitását négy csúszásmentes láb biztosítja, amelyek kopásállóak és ütéselnyelőek, garantálva a biztonságos és hatékony működést. A pengék és a tolótömb egyszerűen eltávolíthatók és moshatók, így a tisztítás és karbantartás könnyedén megoldható.
Ez a nagy teherbírású aprító ideális választás éttermek és otthoni konyhák számára. Alkalmas burgonya, sárgarépa, uborka, alma, körte és egyéb zöldségek és gyümölcsök vágására, így tökéletes megoldást kínál azoknak, akik gyorsan és kényelmesen szeretnének ételeket készíteni salátákhoz, sült krumplihoz vagy desszertekhez.
 

Szín: ezüst
Pengeméret: 6,35 mm, 9,53 mm, 6 ék, 6 ék mag
Anyaga: rozsdamentes acél + öntött alumínium
Tétel súlya: 5 kg

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Ipari hasábburgonya vágó 4 pengével rozsdamentes acél ergonomikus fogantyúval" című hirdetést látja. (fent)