Betöltés...

Fém tartályos hamuporszívó, HEPA szűrővel, 4 literes tartállyal, 600W teljesítménnyel - extra könnyű

Ár: 9.990 Ft

Fém tartályos hamuporszívó, HEPA szűrővel, 4 literes tartállyal, 600W teljesítménnyel - extra könnyű



4 L-es fém tartály - ennek a porszívónak a tartálya fém, klipszekkel rögzítve, amelyek lehetővé teszik a könnyebb és gyorsabb tisztítást a porszívó belsejében. A tartály kapacitása 4 liter.
HEPA szűrő - A HEPA szűrő antiallergiás , megfelelő, fokozott levegőszűrési minőséget biztosít és valódi hatással van arra, amit belélegzünk; az innovatív kivitelezési módszer megakadályozza a legkisebb por kifújását és fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt; ideális allergiások, gyermekek és csökkent immunitású emberek számára.
Ívelt szívócső - fémcsővel van ellátva, amely lehetővé teszi a legnehezebben szívható területek elérését. Ezen kívül a 600W teljesítményű motor garantálja a hatékony és gyors tisztítást még a nehezen hozzáférhető helyeken is.
Egyszerű összeszerelés - a kompakt, egyszerű és könnyű kialakítás lehetővé teszi az összes elem gyors összeszerelését és a munka megkezdését.


Tulajdonságok:



Tartály: 4L
szűrő: HEPA
teljesítmény: 600W
feszültség: 220-240V
frekvencia: ~50-60HZ
légáramlás: 1,3m3/perc
típus: porzsák nélküli
tápkábel hossza: 180cm
méretek: 23/22,5/22,5cm
súly: 1,40 kg
súly a csomagban: 1,70 kg


Csomag tartalma:



hamuporszívó
HEPA szűrő
fém szívócső
lapos csővég



A kandalló rendben tartása a használat biztonságával, valamint a fűtés hatékonyságával kapcsolatos kötelezettség is. A hamu eltávolítása nemcsak a rend és az esztétikai értékek fenntartása miatt szükséges.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fém tartályos hamuporszívó, HEPA szűrővel, 4 literes tartállyal, 600W teljesítménnyel - extra könnyű" című hirdetést látja. (fent)