Betöltés...

Kaminer hősugárzó

Ár: 18.990 Ft


GYORS FŰTÉS – az akár 3 kW teljesítményű fűtőtest szinte azonnal felfűti a helyiséget . A készülék felépítésének köszönhetően a meleg vagy hideg levegő egyenletesen oszlik el a helyiségben .



6 TELJESÍTMÉNYSZINT–  a fűtőelemnek három üzemmódja van: ventillátor; meleg levegő és forró levegő. Ezen kívül mindegyik üzemmód 6 teljesítményszintre állítható be. Ez számos lehetőséget ad a használónak, és több évszakossá teszi a készüléket – egész évben használható. 
TÚLMELEGEDÉS VÉDELEM –  Ha egy bizonyos hőmérsékletet elér, a fűtőberendezés leállítja a fűtést, és a ventilátor tovább működik, hogy biztosítsa a levegő keringését a helyiségben.
PRAKTIKUS –  a fűtőelem praktikus lábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a készülék stabil elhelyezését. Ezenkívül a fűtőelem fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében . Maga a művelet nagyon egyszerű, és két gombbal történik. Az egyik a három üzemmód egyikét, a másik pedig a fűtési intenzitást állítja be. A fűtőelem kis helyet foglal, és ha nincs használatban, bármelyik szekrényben elfér. 
TULAJDONSÁGOK:



készülék teljesítménye: 20W/2000W/3000W
légáramlás: 514m3/h
Termosztát: Igen
túlmelegedés elleni védelem: igen
Fröccsenés elleni védelem: IPX4
felépítés: hőálló lakkal borított acéllemez ház
feszültség: 220 - 240V / 50Hz
körülbelül 30 m2 helyiséget fűt majd
készülék méretei: 32 x 21,5 x 19,5 cm
súlya: 3,6 kg
súlya csomagban: 4 kg
TARTALOM:



fűtőtest
fogantyú




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kaminer hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)