Betöltés...

Aroma Diffúzor 7 színű Led világítással, távirányító sötétbarna 400ml

Ár: 5.990 Ft

Aroma Diffúzor 7 színű Led világítással, távirányítóval sötétbarna 400 mlUltrahangos aromaterápiás diffúzor, 400ml víztartállyal, 7 színű LED világítással, időzítővel, távirányítóval, sötét fa színben. Az aroma diffúzor ultrahangos hullámokat használ, hogy elpárologtassa a vizet és az illóolajat a tartályból, így megőrizve az illóolaj fontos tulajdonságait. Rendkívül csendes, működés közben nem kelt különösebb zajt, így alvás vagy tanulás közben is használható. A készülék automatikusan kikapcsol, ha víz nélkül marad. Az aroma diffúzor funkciója az Ön igényei szerintA diffúzor tartályába minden esetben tiszta csapvizet töltsünk, amennyiben a helyi csapvíz kemény, érdemes desztiláltvizet használni. Az eszköz tartályát minden használat után érdemes tiszta vízzel kiöblíteni.
Tulajdonságai:

Szín: sötét fa mintázat
Teljesítmény: kb. 14W
Feszültség: DC 24V
Vízkapacitás: 400ml
Ajánlott terület: 15-20m2
Fény üzemmód: 7 színciklus és rögzítése egy színre
Köd üzemmód: folyamatos és szakaszos ködpermetezés,
Időzítő beállítása: 1h, 3h, 6h
Kábelhosszúság: 1-1,5 m hosszú
Termék méret: 168*148mm
Egység súlya: 390g
Tartozék: Használati utasítás, Hálózati adapter, Távirányító, Mérőpohár

Fontos!
Ne feledje, hogy a citrusféléket tartalmazó illóolajok nagyobb valószínűséggel reagálnak negatívan a műanyagokkal, ezért fokozott óvatossággal járjon el, amikor a citrusfélék illóolajait műanyag diffúzorokban használja!
Sok gyártó érvényteleníti a műanyag diffúzor termékeire vonatkozó garanciát, ha citrus illóolajokat tesz a termékbe. Mindig előbb vizet tegyen a tartályba és csak kis mennyiségű illóolajat használjon! Tartsa be a hígítási arányokat!
Ha nem biztos abban, hogy egy műanyag ellenálló-e az adott illóolajnak, akkor cseppentsen egy csepp olajat a tartály külsejére, és bizonyosodjon meg róla, hogy néhány perc elteltével nem történt változás a műanyagon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aroma Diffúzor 7 színű Led világítással, távirányító sötétbarna 400ml" című hirdetést látja. (fent)