Betöltés...

Aromaterápiás párásító/diffúzor 7 színű Led világítás, hangszóróval

Ár: 11.990 Ft

Aromaterápiás párásító/diffúzor 7 színű Led világítás, 1L tartály+ bluetooth hangszóró
Száraz a levegő ? Gyakran kapar a torkod ? Esetleg nyugtalan az alvásod? Akkor ezt a szuper ultrahangos párásító/diffúzort neked ajánljuk! A nagy tartályának köszönhetően akár nagy helységekben is használhatod. Ez a párásító/diffúzor nem csak a száraz levegőt csökkenti hanem hangulatos led világítást is ad és ezen kívül bluetooth zene lejátszásra is alkalmas! A párásító/diffúzor használata mellett a levegő páratartalma növelhető, a vízbe csepegtetett illóolajokkal pedig aromaterápiára is alkalmazhatjuk. Áramra csatlakoztatva működik, egy víztöltéssel akár 12 órán keresztül párásít! Adatok:

Tartály 1000ML
Mérete: 225x225x125MM
7 szín LED
Halk működés
Bluetooth Kapcsolat
Doboz tartalma: 1DB
Ultrahangos párásító
1db Hálozati adapter
1db távirányító

Figyelem a termék csak 100%-os tisztaságú illóolajjal használható! Amennyibben más olaj kerül bele a termék meghibásodását okozhatja! Segít allergiák, alvászavar, megfázás és influenza tüneteknél. Amint a víz kifogy, automatikusan kikapcsol, hogy megvédje a készüléket. Csökkenti a száraz levegőt nyugodt alvást biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aromaterápiás párásító/diffúzor 7 színű Led világítás, hangszóróval" című hirdetést látja. (fent)