Betöltés...

Vezeték nélküli turmix és smoothie készítő

Ár: 3.990 Ft

Vezeték nélküli turmix és smoothie készítőSokoldalú partner, ez a gyümölcskeverő, 4 rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amelyek még a legkeményebb összetevők aprítására és keverésére is képesek. Akár otthon, az irodában, úton vagy egy szállodában tartózkodik, ez a keverő biztosan kielégíti minden gyümölcslé és turmix igényét.
Egy átlátszó 410 ml-es palackkal mindig láthatja a tartalmat és figyelemmel kísérheti az előállított gyümölcslé mennyiségét. A nagyvonalú kapacitás alkalmassá teszi ezt a turmixgépet az egész család számára, vagy túrákra és kirándulásokra.
A gyümölcskeverő használata rendkívül egyszerű, és intelligens funkcióival meg fog lepődni, milyen egyszerű lehet kedvenc italainak elkészítése. Tápellátás-vezérléssel és USB-töltéssel rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen töltheti készülékét, bárhol is legyen. Ezenkívül a keverő alacsony zajszinten működik, így nem zavarja senkit körülötted.
Kiváló minőségű ABS anyagokból és tartós házból készült, ez a gyümölcskeverő úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a hosszú használatnak és megőrizze kifogástalan megjelenését.
A gyümölcskeverővel többféle működési lehetőség közül választhat, többek között citrusfacsaróként, lassú gyümölcscentrifugaként, hordozható facsaróként vagy akár kézi gyümölcscentrifugaként is. Válassza ki a pillanatnak megfelelő lehetőséget, és élvezze az otthonában készített gyümölcslevek által kínált frissességet és tápanyagokat.
Tehát, akár egy kis egészséget szeretne hozzáadni a napi rutinjához, akár természetes és finom gyümölcslevekkel szeretné lenyűgözni vendégeit, ez a mini gyümölcskeverő ideális választás az Ön számára.
Változtasson minden pillanatot ízélménnyé, és forradalmasítsa étkezési szokásait ezzel a megbízható és innovatív gyümölcscentrifugával. Vásárolja meg most ezt a gyümölcskeverőt, és készüljön fel az egészséges és energikus élet felé vezető útra!
Műszaki adatok

Alkalmazás: Bárhol, bármikor
Áramforrás: USB, akkumulátor
Citrusfacsaró, lassú gyümölcscentrifuga, hordozható gyümölcscentrifuga, KÉZI gyümölcscentrifuga
Penge anyaga: rozsdamentes acél
Burkolat anyaga: ABS
Funkció: Mosogatható, tápellátás-vezérlés, USB újratölthető, alacsony zajszint
Méretek : 8*8*21 cm
Teljesítmény (W):35
Feszültség (V):3.7
Márkanév: Maxi
Termék neve: gyümölcs és zöldség aprító / facsaró / turmix
Anyag: ABS+PC
Szín: fehér\rózsaszín
Pengék száma:4
Kapacitás: 410 ml
Egyágyas bruttó súly: 0,360 kg
A termék színe készletfüggő!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli turmix és smoothie készítő" című hirdetést látja. (fent)