Betöltés...

Royalty Line fagylaltgép, - sorbet, fagyasztott joghurt készítő

Ár: 11.990 Ft

Royalty Line fagylaltgép, - sorbet, fagyasztott joghurt készítő
Royalty Line fagylaltgép, fagylalt, sorbet, fagyasztott joghurt készítő, kék-fehér, 12W,ICM-20101
Ez a fagylaltgép sorbet, fagylalt és fagyasztott joghurt készítéséhez is kiválóan alkalmas. A készülék duplafalú tartállyal, keverőlapáttal és utántöltőnyílásos-, átlátszó fedéllel szerelt. Használata rendkívül egyszerű, elektromos hálózathoz való csatlakozást követően a bekapcsológomb megnyomásával akár 1500 ml hűsítő készítményt állíthat elő.
A készülék gyors és hatékony, az elkészítési idő a felhasznált alapanyagoktól függően 20-40 perc, így rövid idő alatt fogyaszthatja a friss és finom házi fagylaltot. Az egy adagban készített, ajánlott mennyiség: 800 ml.
A keverőlapát és a motor is kivehető, ami megkönnyíti a tisztítást. A gumírozott lábak nagy stabilitást biztosítanak a használat során.
Felhasználása sokrétű, készítsen fagylaltkeveréket egyszerűen! Gyümölcsös fagylalt készítésekor csak pépesített (pürésített) puha, mag nélküli gyümölcsöt használjon, hozzáadhat gyümölcslevet is. A különböző ízek és kombinációk számának csak a képzelete szabhat határt!
Ha a recept gyümölcsdarabokat, dióféléket, egyéb darabos összetevőket vagy alkoholt tartalmaz, ezeket az összetevőket a kész fagylalthoz keverje hozzá. A hozzáadott cukornak mindig teljesen fel kell oldódnia.
A biztonságos használat érdekében a jéghideg tartályt kesztyűvel vagy ruhával érintse meg, így elkerülheti az esetleges sérüléseket.
Tulajdonságok:
Fagylalt, sorbet, fagyasztott joghurt készítésére is alkalmasDuplafalú edényKapacitás: 1500 ml (1 adagban 800 ml ajánlott)20-40 perces elkészítési időÁtlátszó fedélKivehető keverőlapát és motorKönnyen tisztíthatóGumírozott talpakTeljesítmény: 12 WTápellátás: 220-240 V ~50 HzSzín: kék-fehérMéretek: 22×20 cmSúly: 2,3 kgTápkábel hossza: 130 cm
A csomag tartalma:
1 db fagylaltgép kék-fehér színben

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Royalty Line fagylaltgép, - sorbet, fagyasztott joghurt készítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: